Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Zdravlje

Kreativnost i zdravstvo u praksi - Lomakatsi metod

Anđela Jeremić 9.11.2020. Komentari

Psihološko savetovalište za studente SKC-a, organizuje vebinar 10. novembra sa početkom u 17 časova. Voditelj prezentacije je osnivač i generalni direktor „Lomakatsi Ltd”, Igor Tojčić.

Foto: www.adweek.com

Prezentacija obuhvata istorijski kontekst o primeni kreativnosti u zdravstvu, kratki pregled odabranih projekata u Velikoj Britaniji I Evropi, istraživanja i trendove, kratki pregled Lomakatski metode, kao i osnovnim principima i inovativnim pristupom Lomakatsi metoda.mVebinar je deo konferencije Psihološkog savetovališta za studente Mentalno zdravlje i virtuelna realnost i biće održan na engleskom jeziku. Cilj prezentacije je da se učesnici upoznaju sa istorijskim kontekstom kreativnosti u zdravstvu kao i osnovnim principima i inovativnim pristupom Lomakatsi metoda. 

Lomakatasi metod je kreativni rehabilitacijski program za mentalne bolesti i poteskoće u razvoju na intenzivnim odeljenjima i stambenim zajednicama. Ovaj integrisani kreativni terapeutski pristup je prilagođen za rad sa odraslima i adolescentima sa mentalnim poremećajima i/ili poteškoćama u razvoju (uključujući autizam). Metod obuhvata: muzičku terapiju sa produkcijom; muzičku medicinu. Prisustvo je besplatno, a događaj je moguće pratiti preko Fejsbuk stranice Savetovališta i preko Zoom platforme, putem  linka, (Meeting ID: 982 3459 9941, Passcode: 943047).

događaj,Psihološko savetovalište za studente,lomakatsi metod,webinar,kreativnost,zdravlje,mentalno zdravlje,muzika,prezentacija,autizam,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.