Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Sanjaj plavo na Nišvil džez teatarskom festivalu

Jelena Živadinović 2.8.2018. Komentari

Internacionalni Nišvill džez teatarski festival održaće se i ove godine u sklopu Nišvila. Trajaće od 3. do 12. avgusta i biće realizovan pod sloganom Sanjaj plavo!.

Foto: www.scoopempire.com

U glavnom programu učestvuje 16 predstava sa četiri kontinenta: Evropa, Azija, Afrika i Severna Amerika, uz tri nacionalna teatra iz Egipta, Rumunije i Srbije. Publika će biti u prilici da između ostalog, pogleda i predstave Orfej i Euridika (Krit), Plavi slon (Nacionalni balet i opera Kairo), Bolivud (Narodno pozorište Beograd), Erotizam (grupa VROOOM, Beograd), Isplači se (New Orleans), Sve o Moro (Marsej), Legenda o beloj dami (Šangaj), Nacionalna čarolija (Nacionalni Teatar Bukurešt).

Za 14 predstava ulaz je besplatan, osim za dve predstave koje će se odigrati u sali Narodnog pozorišta. To su predstave Bolivud, koja se igra 4. avgusta od 20 časova i predstava Legenda o beloj dami, koja se igra 6. avgusta od 20 časova. Ulaznice se mogu kupiti u knjižari Indigo, Energy music shop-u i Vintage shop-u. Cena ulaznice za svaku predstavu pojedinačno iznosi 500 dinara, dok se komplet ulaznica za obe predstave može nabaviti po ceni od 750 dinara. Na dane odigravanja predstava ulaznice će biti u prodaji i na blagajni Narodnog pozorišta.

Kompletan program Nišvil džez teatarskog festivala možete pogledati na sajtu Nišvila.

Nišville jazz teatarski festival,Sanjaj plavo,Nišville jazz festival 2018,Nišvil,nisville 2018,muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.