Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Besplatan koncert Jelene Tomašević u Tvrđavi

Aleksa Anđelić 5.10.2017. Komentari

Povodom početka Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, pop pevačica Jelena Tomašević održaće 14. oktobra koncert na Letnjoj pozornici u Tvrđavi. Početak nastupa zakazan je za 17 časova.  

www.tomasevicjelena.com

Akciju za borbu protiv raka dojke Avon je pokrenuo 2004. godine. U okviru nje prodajom proizvoda sa ružičastom vrpcom, prikupljaju se sredstva namenjena nabavci najsavremenije medicinske opreme, kao i podrška programima koji podižu svest i pružaju neophodnu obuku ženama u borbi protiv raka dojke

Jelena Tomašević je srpska pop pevačica, koja važi za jedan od najboljih vokala na domaćoj muzičkoj sceni. Sa sedam godina počela je da se bavi muzikom, a već sa osam je pobedila na dečijem festivalu ŠarenijadaNa Beoviziji 2008. sa numerom Oro osvojila je prvo mesto, a na Evroviziji održanoj u Beogradu iste godine zauzela je šesto mesto. Prvi album Panta rei objavila je 2008. za izdavačku kuću Minakord, koji je za kratko vreme postao jedan od najslušanijih i najprodavanijih albuma u regionu. Drugi album pod nazivom Ime moje izdala je 2015. U oktobru 2016. održala je prvi veliki solistički koncert u Sava centru u Beogradu. Sarađivala je sa mnogim domaćim i regionalnim muzičarima, a udata je za glumca Ivana Bosiljčića. Vlasnica je hitova kao što su Košava, Da mi je da mi se vrati, Radio svira za nas, Melanholija, Život u koferima, Ime moje i drugi.

Ulaz na koncert je besplatan.

Jelena Tomašević,koncert,muzika,Pevačica,tvrđava,Letnja pozornica,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.