Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Bogat prateći program na Nisomniji

Jovana Živanović 21.6.2018. Komentari

Muzički festival Nisomnia održaće se 22. i 23. juna na platou niške Tvrđave. Festival će imati bogat prateći program, a trećeg dana će biti održan i Čupin memorijal.

Foto: www.pinterest.com

Na glavnoj bini 22.juna, sa početkom od 21 čas nastupiće Atheist rap, Ničim izazvan i Neno Belan & Fiumens, dok će na di-džej bini nastupati Enzo Siffredi i Alfred Azetto. Drugog dana, sa početkom od 22 časa nasupiće Mortal kombat i Deca loših muzičara, a na di-džej bini El jazzyra, Kraak and Smaak i di-džej Lion. Trećeg dana, 24. juna održaće se Čupin memorijal u znak sećanja na niškog muzičara i dugogodišnjeg basiste Galije, Zorana Radosavljevića. Ulaz je besplatan, a nastupiće grupe Iron Maiden In In, The Bloody, Opposite Way, Totalni Klošari i  Memesis Bg.

U okviru rok radionice mladi muzičari iz osnovnih i srednjih škola u klubu Niškog kulturnog centra imali su priliku da sarađuju sa iskusnim muzičarima Art centra, a svoj javni nastup imaće 20. juna u Parku Svetog Save od 19 časova. Sa početkom od 20 časova nastupiće polaznici di-džej radionice.

discogs dlm

Foto: Deca loših muzičara/www.discogs.com

U period od 20. juna do 23. juna zainteresovani će imati priliku da u kafiću Julijan Djupon pogledaju izložbu fotografija sa rok koncerata, pod nazivom Zamrznuti tonovi, autora Marka Ristića. U bioskopu Vilin grad, 21. juna sa početkom od 18 časova, posetioci će imati priliku da pogledaju film Zaboravljeno vreme o rok kritičaru Petru Peci Popoviću.

Karte za Nisomniu mogu se kupiti po ceni od 600 dinara za pojedinačnu ulaznicu i 1000 dinara za komplet. Ulaznice se mogu kupiti u kafićima Julijan Djupon, Flo cafe, Lucas, Čairski kao i u muzičkoj radnji Energy music shop i turističkoj agenciji Galileo.

nisomnia,nisomnia 2018,muzika,festival,radionice,vilin grad,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.