Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Izlečite slomljeno srce uz Lejlu Hot

Aleksa Anđelić 1.8.2018. Komentari

Kada se osetite nevoljeno i kada želite da tugu zbog neuzvraćene ljubavi izlečite muzikom, pravi album za to je Hot mi je prezime pop pevačice Lejle Hot. Ono što ovaj album pored dobrog i kvalitetnog pop zvuka nudi jesu jake i iskrene emocije.

Foto: www.kupindo.com

Svoj prvi i za sada jedini album Lejla je objavila 2012. za izdavačku kuću City records. Za deset, od dvanaest pesama, kao autor muzike ili tekstopisac postpisuje se upravo Lejla. Pojednine numere potpisuje i pop pevač Danijel Alibabić, dok je aranžmane radio Ognjen Cvekić.

Pored novih pesama na albumu su se našle i pesme Pola sunca, koju je 2008. otpevala na Budvanskom festivalu, zatim pesma Kad pomislim na tebe, koju je izvela na radijskom festivalu Feras 2008. godine, ali i dve Beovizijske pesme Da si tu, iz 2008, i Čekajući princa, iz 2009. godine. Takođe, pesma Suza stihova, kojom se predstavila 2007. na festivalu Sunčane skale, našla je svoje mesto na albumu. Najemotivnija numera je Zar me je tako teško voleti? sa Budvanskog festivala iz 2010. godine, ujedno je i jedna od najpopularnijih sa Lejlinog prvenca.

musiclejlahot fb

Lejla Hot; Foto: www.facebook.com/MusicLejlaHot

Nova pesma koja čini albumu je svakako naslovna numera, duet sa Markom Konom, Hot mi je prezime, koja se razlikuje od svih ostalih pesma. Pored nje, našle su se i Šta je ljubav?, Kad drugom srce dam, Kad pomislim na tebe, Otkucaj i Da tvom srcu toplo je.

Lejla Hot je srpska pop pevačica i tekstopisac. Završila je muzičku školu Mokranajc u Beogradu, a diplomirala na Beogradskoj muzičkoj akademiji. Bila je takmičarka prve sezone emisije Idol, a nakon toga sa još troje finalista oformila je bend Lu lu sa kojim se 2005. predstavila na Beoviziji pesmom Bolje da te nema. Dobitnica je brojnih muzičkih nagrada, a danas radi kao profesorka solo pevanja.

hot mi je prezime,lejla hot,preporuka albuma,muzika,Pop muzika,Pevačica,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.