Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Besplatni Rock in Niš festival

Aleksa Anđelić 14.6.2018. Komentari

U okviru Ride to rock Europe tour, festival Rock in Niš odžaće se drugi put u Srbiji. Festival će se održati 15. i 16. na platou u Tvrđavi, gde će biti postavljena bina na kojoj će nastupiti metal, rok i bluz sastavi.

www.youtube.com

Prvog festivalskog dana od 18 časova nastupiće bend Hazel, a sat vremena kasnije nastupaju Neters Shrine. Grupa War Engine imaće nastup od 20 sati, a Deadly Mosh od 21 čas. Najda & Smak Tribute nastupiće od 22:30, a sastav Void Inn započeće svoj nastup u ponoć. Prvi dan festivala zatvoriće grupa Slave Pit, koja će nastupiti od 1:15.

Drugi dan festivala otvara Reinconnected od 17:45. Grupa Kramer nastupiće od 18:45, a sat vremena kasnije nastup će imati i Bluz Mašina. Bend Evolucija nastupa od 20:45, a grupa Jenner od 21:45. Sat vremena kasnije nastupiće bend Motorcharge. Tačno u ponoć na binu će se pojaviti grupa Revolution, dok će Axecutor od 1:15 imati svoj nastup i time zatvoriti ovogodišnji Rock in Niš.

Organizatori pored besplatnog ulaza na festival, najavili su i jeftine cene piva. Prethodne godine festival je bio posvećen Goranu Kosti Kostiću, osnivaču grupe Novembar.

rock in niš,festival,muzika,tvrđava,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.