Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Festival Nismonia u Tvrđavi

Jovana Živanović 8.6.2018. Komentari

Muzički festival Nisomnia održaće se 22. i 23. juna na platou niške Tvrđave. Trećeg dana će biti održan Čupin memorijal, koji će se, kao i ranijih godina, nadovezati na Nisomniu.

Foto: www.nisomnia.com

Na glavnoj bini 22. juna, sa početkom od 21 časa nastupiće Ateist rep, Ničim izazvan, Neno Belan, Fjumens, DJ Alfred Azzetto i di-džej Enco Siffredi. Drugog festivalskog dana program će početi od 22 sata, kada nastupaju Mortal kombat, Deca loših muzičara, El Jazzira i Kraak & Smaak i di-džej Lion. U okviru tradicionalne manifestacije Čupin memorijal, nastupiće bendovi The Bloody, Opposite Way, Totalni Klošari i Memesis Bg.

Ulaz na Čupin memorijal u nedelju je besplatan, dok se ulaznice za Nisomniu mogu kupiti po ceni od 800 dinara komplet i 500 dinara za pojedinačnu ulaznicu. Ova akcija traje do 15 juna, a nakon toga komplet će koštati 1.000 dinara i 600 dinara karta za veče. Ulaznice se mogu kupiti u kafićima Julijan Djupon, Flo cafe, Lucas, Čairski, kao i u muzičkoj radnji Energy music shop i turističkoj agenciji Galileo. Od sledeće nedelje kupovina karata biće moguća i ispred bioskopa Vilin grad.

nisomnia,muzika,festival,Niš,tvrđava,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.