Otvoren konkurs za nove Nišvil volontere

Jovana Živanović 2018.
Komentari

Nišvil džez festival otvorio je konkurs za sve zainteresovane volonterke i volontere iz zemlje i inostranstva koji imaju minimum 15 godina starosti. Prijavljivanje volontera trajaće do 6. jula.

www.nisville.com

Nišvil džez festival trajaće od 2. do 13. avgusta. Volonteri će biti raspoređeni u 12 sektora, a to su: pomoćnik vođe tima, domaćin publike, domaćin muzičara, bubamara,  pčelica, marketing, pres, tehnička podrška, logistika, ketering, radionice, obezbeđenje. Ove godine priliku da volontira imaće 300 volontera, dok će angažovanje biti organizovano u smenama i odvijaće se po svim pravilima volonterskog menadžmenta.

Kroz volonterski program Nišvil džez festivala od 2010. godine prošlo je više od 3000 volontera i okupio mlade iz preko 120 različitih gradova zemlje i inostranstva. Nišvil džez volonteri su postali prepoznatljiv brend aktivizma i solidarnosti, kao i vodeća podrška festivalu.

Prijava kandidata se obavlja pomoću onlajn platforme. Za pitanja potencijalni kandidati mogu se javiti na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ključne reči: volonteri , nisville 2018 , muzika , volontiranje , konkurs ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.