Konkurs za nastup na Exit-u

Jelena Živadinović 2018.
Komentari

Exit festival i Studentski kulturni centar Novi Sad pokreću konkurs za mlade muzičare kojima se pruža šansa da od 12. do 15. jula nastupe na nekoj od bina na Petrovaradinskoj tvrđavi. Konkurs je otvoren do 4. maja.

www.exitfest.org

Exit ove godine otvara svoja vrata za najbolje sastave i umetnike iz celog sveta. Oni će imati priliku da nastupe na binama kao što su Future Shock @HEINEKEN Beer Planet Pub, Explosive, Cockta Beats&Bass, Radio As FM powered by Guarana. Neophodno je da svi zainteresovani otvore profil i postave najmanje dve svoje numere ili di-džej miksa putem striming servisa SoundCloud, te da ih uz prateću biografiju, fotografije i naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu na sajtu www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na ovom sajtu dovoljno je da na svojoj ličnoj stranici kliknu na prijavu za 2018. godinu.

Selektorski tim pored menadžera bina čine muzička novinarka RTS-a i autorka emisije Bunt Branka Glavonjić, Nikola Jovanović iz SAE Institute Belgrade, suosnivač Koncerta godine i v. d. direktora SKC Novi Sad Obrad Boba Škrbić, radijski voditelji Dušan Majkić, Daško Milinović i Alma Kovčić. Tu je i programski urednik Studentskog kulturnog centra Novi Sad Igor Todorović, kao i glavni urednik Hardwired magazina Marko Ristić.

Ključne reči: exit festival , SKC Novi Sad , konkurs , muzika ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.