Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Gile & Magic Bush u klubu Feedback

Aleksa Anđelić 7.3.2018. Komentari

Srđan Gojković Gile, rok muzičar i frontmen Električnog orgazma, sa bendom Magic Bush održaće koncert pod nazivom Retko svirane pesme u klubu Feedback 16. marta. Početak koncerta zakazan je za 22 časa.

www.eventim.rs

Gile & Magic Bush izvešće pesme Električnog orgazma koje su retko izvođene, kao i one koje nikada nisu pevane uživo. Takođe, sviraće i pesme iz filmova Kako je propao rokenrol i Crni bombarder.

Gile je uporedo sa Električnim orgazmom uradio nekoliko projekata kao što su solo album Evo sada vidiš da može iz 1989. i saradnja sa Vladom Divljanom na albumima Rokenrol za decu i Rokenrol bukvar. Nastavši na temelju kultnog Beatles tribjut benda The Bestbeat, Magic Bush je prošle godine objavio debitantski album First. Sastav čine gitaristi Damjan Dašić i Marko Ćalić, bubnjar Vladimir Jevtić i basista Ivan Stanković.

Ulaznica se može kupiti po ceni od 500 dinara, a nakon prodatih 50 ulaznica cena karte iznosiće 600 dinara. Na dan koncerta karta se može nabaviti po ceni od 700 dinara. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage Shop-u.

Gile & Magic Bush,feedback,muzika,koncert,grupa,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.