Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Koncert „IQV — EKV tribute” benda u dvorištu Univerziteta

Milica Stojanović 23.8.2021. Komentari

Koncert u čast grupe „EKV” u izvedbi „IQV — EKV tribute” benda biće održan 27. avgusta. Početak je zakazan za 21.30 časova. 

Foto: pixabay.com

IQV — EKV tribute bend će na koncertu izvoditi hitove nekadašnje Jugoslovenske grupe EKV. Ovaj bend je na svojim koncertima imao priliku da sarađuje i nastupa sa bivšim članovima EKV-a, Markom Milivojevićem, Ivanom Feceom Firčijem i Tanjom Jovićević kao i drugim vanserijskim izvođačima poput Vasila Hadžimanova, Mita Jovančića i Dada Topića. Pored brojnih koncerata, bend je imao prilike da učestvuje na raznim muzičkim festivalima, promocijama knjiga članova EKV-a kao i tribinama posvećenim stvaralaštvu i radu ove poznate rok grupe. IQV — EKV tribute bend se sastoji od pet članova: Bojan Pejčić — vokal, Mario Dimitrijević — gitara, Ivan Živanović — klavijatura, Nenad Vukelić — bas gitara i Dragan Jovanović — bubanj.  

Cena ulaznice iznosi 400 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta iznositi 600 dinara. Karte mogu da se  nabave u kancelariji SKC-a svakog radnog dana od 9 do 15 časova, kao i na svim prodajnom mestima Tickets servisa.

muzika,koncert,EKV tribute,Univerzitet u Nišu,ekv,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.