Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Norman Beaker bend u Feedback-u

Aleksa Anđelić 13.1.2018. Komentari

Norman Beaker bend u sklopu svoje evropske turneje na kojoj promovišu album We see us later, gde će nastupati kao bluz kvartet, održaće koncert 4. februara u klubu Feedback. Početak nastupa je od 21 čas.

www.oldfirestation.carlisle.city

Norman Beaker bend sastavljen je od cenjenih britanskih muzičara koji su svoj doprinos rokenrol sceni dali koncertnim sviranjem ili studijskim radom za poznate muzičare, poput BB King-a, Alexis Korner-a, Chris-a Farlowe-a, Larry Garner-a, Van Morrison-a i drugih. Postavku ove grupe čine Norman Beaker (vokal), Steve Gibson (bubnjevi), Nick Steed (klavijature), John Price (električna gitara) i Kim Nishikawara (saksofon).

Albumom Live in Belgrade iz 2015. godine bend je osvojio prva mesta na internacionalnim bluz listama. Zahvaljujući ovom albumu grupa je dobila brojne pozitivne kritike iz Velike Britanije, Belgije, Kanade, Nemačke. Na scenu su se vratili albumom We see us later, koji je već pokupio brojne pozitivne kritike. Kao gost na albumu pojavljuje se Larry Garner u pesmi I don't want a lover i Steve Ellis u numeri Time and tide.

Ulaznice se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 400 dinara, čiji je broj ograničen. Kada se rasprodaju promotivne karte, regularna pretprodajna cena do dana koncerta biće 500 dinara, dok će na dan koncerta ulaznica koštati 600 dinara. Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigs Tix-a, DD Tickets-a i u Vintage Shop-u.

Norman Beaker Band,bend,feedback,muzika,koncert,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.