Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Nagradni konkurs EuroMjuza – Neka se čuje i tvoj glas

Milica Stojanović 22.5.2021. Komentari

Delegacija Evropske unije u Srbiji organizuje takmičenje EuroMjuza 2021. pod sloganom „Neka se čuje i tvoj glas”. Nagradni konkurs traje do 8. juna u 23.59 časa, do kada je moguće poslati video-materijal. 

Foto: ebower.hubpages.com

Za učešće drugom po redu EuroMjuza takmičenju potrebno je snimiti video u trajanju od jednog minuta u kome se izvodi neka od kompozicija predstavljena na takmičenju za pesmu Evrovizije. Video treba postaviti na stranici @eusrbija uz hashtagove #EuroMjuza2021 i #EUzaTebe, kao i navesti izvođača i naziv pesme. Ukoliko video nema sve navedeno, neće ući u izbor za nagradu. Takođe, treba pozvati ljude da glasaju i lajkuju video. Nagrada za prvo mesto je vaučer za muzičku opremu u iznosu od 1000 evra, za drugo 500 evra, dok je za treće mesto 250 evraAutori deset videa sa najvećim brojem lajkova ulaze u finale, koje će se održati u Beogradu 12. juna.

Konkurs je namenjen svim ljubiteljima evropske muzike koji uživaju u sviranju i pevanju. Takmičenje je prošle godine privuklo veliki broj kandidata koji su pokazali interesovanje. 

zabava i muzika,nagradni konkurs,EuroMjuza,neka se čuje i tvoj glas,evrovizija,koknurs,evropska unija,video sadržaj,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.