Plesni konkurs inspirisan filmom Veličanstveni šoumen

Tamara Radovanović 2018.
Komentari

Inspirisani filmom Veličanstveni šoumen, Play radio i MegaCom Film objavili su plesni konkurs u kome svi koji vole ples mogu osvojiti vredne nagrade. Konkurs traje do 14. januara, a najkreativnija grupa osvojiće nagradu od 200 evra.

www.indiewire.com

Učesnici konkursa mogu biti profesionalni plesači, ali i oni koji vole da plešu i osećaju se dobro dok to rade. Potrebno je snimiti ples uz numeru This is me, iz filma Veličanstveni šoumen, i okačiti snimak na Fejsbuk uz hešteg #ovosmomi. Post mora biti javan. U žiriju, koji će izabrati pobednike, biće producentkinja programa Play radija Aleksandra Marinković, instruktorka Pola dance fitness studija Una Senić i muzikolog i kreativni menadžer MegaCom Filma Katarina Mitić. Inspiraciju za koreografiju učesnici mogu pronaći na zvaničnom plesnom tutorijalu iz filma, ali mogu smisliti i svoju originalnu koreografiju.

Potvrdu da su snimili i okačili video učesnici mogu poslati na imejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Broj telefona za sve dodatne informacije je 011/7821–113.

Ključne reči: ples , konkurs , muzika , film ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.