Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Album koji pretvara snove u realnost

Nataša Spasovski 14.4.2021. Komentari

Treći studijski album kanadskog pevača Šona Mendesa, koji nosi naziv upravo po njemu, izdat je 2018. godine. Čini ga 14 pesama, a na njemu se mogu čuti balada, rok himna, kao i po neka spora R&B pesma.

Foto: www.wallpaperaccess.com

Pesma koja uvodi u ovaj album je In My Blood u kojoj pevač otvoreno priča o borbi sa anksioznošću. Ideja je da se tema kao što je ansksioznost približi i pojasni publici. Zatim, sledi numera Nervous koju pevač potpisuje zajedno sa Džulijom Majkls. Zajedno sa njom snimio je singl pod nazivom Like to be you. Ljubavna melodija Lost in Japan pruža opuštajući ritam. Dok na drugačiji način Where were you in the morning predstavlja bolnu temu o raskidu. Youth je pesma koju je snimio zajedno sa Khalidom. Za ovu numeru snimljen je spot koji je inspirisan američkim pokretom u kome se građani bore za veću kontrolu vatrenog oružja pod nazivom March for Our Lives. Zvezde ovog spota su mladi i talntovani ljudi poput muzičara, glumaca, naučnika i političara. To su mlade nade koje daju sve od sebe zarad svojih ciljeva. Snažnu poruku ostavlja refren koji glasi:

You can't take my youth away

This soul of mine will never break

As long as I wake up today

You can't take my youth away

Ovo je album koji govori o tome kako ne bi trebalo gubiti nadu kada je teško i kako se uvek treba boriti za svoje snove. Prisutne su ljubavne melodije među kojima su i one tužne i bolne. Pevač posebno želi da skrene pažnju na temu kao što je anksioznost i kako se ona može savladati. Nakon snimljenog albuma Šon Mendes je otišao na turneju i održao 105 koncerata širom sveta.

Izvori: www.atastars.rswww.teenstar.rs.

preporuka albuma,Shawn Mendes,muzika,In My Blood,Youth,Like To Be You,Šon Mendes,zabava i muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.