Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Power Up album grupe AC/DC

Natalija Savić 1.4.2021. Komentari

Nakon pauze od šest godina i albuma „Rock or bust” iz 2014. godine, hard rock i heavy metal bend AC/DC se vraća sa još jačim zvukom. Sedamnaesti po redu studijski  albumu nosi naziv „POWER UP”.                                                                            

Foto: unsplash.com

Ovaj album je izdat 13. novembra 2020. godine, a kroz pesmu Shot in the dark možemo se malo bolje upoznati sa sadržajem celokupnog albuma. Stvar koja bi bila neophodna za spomenuti je da je sastav ostao nepromenjen, što znači da su  Angus Young (vodeća gitara), Brian Johnson (vodeći vokal), Cliff Williams (bas gitara), Phil Rudd (bubnjevi) i Stevie Young (ritam gitara) na istim pozicijama.

Nema promene ni u produkciji, Brendan O’Brien koji je producent Black Ice-a  (2008) i Rock Or Bust-a (2014), ponovo je tu. Na albumu se nalazi 12 pesama, od kojih su neke:Kick you when you're downSystems down, Demon fire, koje nose sa sobom jaku muzičku notu na kakvu su dugogodišnji slušaoci, a i slušaoci od skora navikli. Naravno, tu je i pomenuta Shot in the dark koja nosi ceo album. 

ac dc

Foto: www.wallpaperaccess.com

 POWER UP album biće dostupan u više formata, od digitalne verzije, preko diska (standarni i deluks) , kao i na vinilu (180 grama, u duplom omotu). Limitirani deluks komplet POWER UP sa strane će imati dugme koje kada se pritisne aktivira svetleći neonski logo AC/DC , dok sa ugrađenih zvučnika odzvanjaju uvodni taktovi singla Shot In The Dark. Unutrašnjost kompleta obuhvata disk novog albuma, u mekanom pakovanju i sa knjižicom od dvadeset strana, gde se nalaze ekskluzivne fotografije grupe. Tu je i USB kabl na punjenje, koji omogućava da komplet stalno svetli i bude aktivan. Planiraju se i limitirane verzije LP izdanja. 

Izvori: www.musicpocket.org.

zabava i muzika,muzika,ac/dc,Power Up,Shot in the dark,Kick you when you are down,angus young,Brian Johnson,Cliff Williams,Phil Rudd,Stevie Young,preporuka albuma,album,zabava,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.