Počela trka za prve Exit ulaznice po najboljoj ceni

Miljana Radisavljević 2017.
Komentari

Najbrži fanovi festivala imaju priliku da nabave prve Exit ulaznice po poklon ceni od 5.590 dinara, što je, prema rečima organizatora, ušteda od rekordnih 70%. Ulaznice se mogu nabaviti na sajtu Exit festivala, kao i na blagajnama Gigs Tix-a, kao i u Pariskom magazinu u Novom Sadu.

www.suitelife.com

Prvi kupci ulaznica za Exit festival imaju pored uštede i mogućnost da automatski postanu članovi Exit Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste, a kojima će naredne godine biti ponuđene nove Exit ulaznice, takođe po najpovoljnijoj ceni. Kupci prvih ulaznica imaju posebne pogodnosti i poklone.

Exit će se održati od 12. do 15. jula 2018. godine u Novom Sadu. Prvi potvrđeni izvođači za Exit, ali i za ostale festivale u organizaciji Exit tima, kao što su Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, i to iz najrazličitijih muzičkih žanrova, po čemu je, takođe, ovaj festival poznat na svetskoj festivalskoj sceni. 

 

Ključne reči: exit 2018 , festival , ulaznice , gigs tix , exit , muzika ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.