Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

„Rap Night” u hali Mika Antić

Jovan Živković 9.3.2020. Komentari

Flow Entertainment organizuje 21. marta Rap Night u hali Mika Antić. Tom prilikom nastupiće Klinac, Suril, Ognjen Jovanov, Numero i Brzo trči Ljanmi. Početak je zakazan za 21 čas. 

Foto: www.tellerreport.com

Đorđe Čarkić Klinac važi za jednog od inovativnijih repera na našoj sceni. Sa samo 19 godina već je promenio četiri izdavačke kuće. Poslednji album Prioriteti izašao je 6. januara ove godine u produkciji IDJ Videos-a. Vladimir Arsenijević Suril muzikom se bavi deset godina. Trenutno je član izdavačke kuće Bassivity Digital, a sarađivao je sa brojnim popularnim izvođačima u zemlji. Ognjen Jovanov je muzikom počeo da se bavi zajedno sa mlađim bratom Damjanom. Prvi zapažen uspeh Ognjen je ostvario pesmom Siena, koja se za 24 časa našla na vrhu muzičkog servisa Deezer. Nakon toga, potpisao je ugovor sa Imperiom. Uroš Radivojević Numero svoju karijeru je počeo sa još četvoro izvođača koji su zajedno osnovali organizaciju Hazzekoja danas broji ukupno 13 članova. Miljan Stamenković, zanimljivog nadimka Brzo trči Ljanmi, muzikom je počeo da se bavi još u srednjoj školi i takođe je sarađivao sa poznatim domaćim izvođačima. 

Broj karata je ograničen. Cena karte do 14. marta biće 990 dinara, a nakon toga, karta će koštati 1.490 dinara. Prodajna mesta su klub Ypsilon, Vinyl Caffe i Caffe Caffe

rap night,hala Mika Antić,klinac,Suril,Ognjen Jovanov,numero,brzo trči ljanmi,nastup,zabava i muzika,muzika,zabava,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.