Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Kanda Kodža i Nebojša nastupaju u Feedback-u

Mila Stanojević 9.12.2019. Komentari

Alternativni rok, fank, soul sastav iz Beograda, Kanda Kodža i Nebojša (KKN), nastupiće u klubu Feedback 13. decembra. Početak je zakazan za 22 časa. 

Foto: promo materijal

Na koncertu KKN-a u Feedback-u, publika će imati priliku da čuje neke od najpoznatijih pesama benda, kao i nove singlove sa sedmog studijskog albuma Uskorokoji su posle poludecenijske izdavačke pauze objavili za Mascom records u februaru ove godine. Zanimljivo je da je ovaj album prvi album benda koji je, osim na CD-u, izdat i na gramofonskoj ploči. Osim autorskih pesama, na albumu se nalazi i pesma Čoek ker, koja je autorski prepev pesme The Joker, američkog muzičara Boba Mozlija. To je prva obrada nečije pesme na albumima KKN. Sastav je osnovan 1991. godine u Beogradu, a ime benda nastalo je kada su tadašnji članovi, čitajući neke stare prevode romana Dostojevskog, uzeli arhaizme Kanda (valjda), kodža (mnogo), dok je ime Nebojša pripadalo nekom detetu koje je živelo u istom bloku, kao i jednom od članova benda. 

Karte za ovaj nastup mogu se naći u pretprodaji po ceni od 700 dinara, dok će cena karata na ulazu na dan koncerta iznositi 900 dinara. Prodajna mesta ulaznica su Galileo Tours (Nikole Pašića 35)  i Vintage Shop (Davidova 9). 

kanda kodža i nebojša,nastup,feedback,album Uskoro,zabava i muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.