Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Orthodox Celts odlaže drugi deo turneje

Nevena Ivanović 9.12.2019. Komentari

Beogradski sastav Orthodox Celts zbog zdravstvenih razloga odlaže drugi deo turneje pod nazivom Green Roses 20th Anniversary Tour.  Nastup zakazan za 14. decembar u Irish Pub-u – Crazy Horse neće biti održan. 

Ortodoks Kelts / Foto: promo materijal

Nakon pet rasprodatih koncerata, bend je prinuđen da prekine turneju i odloži još pet predviđenih gostovanja. U saopštenju objavljenom na oficijalnom Fejsbuk profilu benda navodi se: Zbog zdravstvenih razloga grupa Orthodox Celts je sa žaljenjem prinuđena da preostale koncerte sa Green Roses 20th Anniversary Tour odloži za proleće 2020. godine (Vranje, Niš, Šabac, Novi Sad, Subotica i Bajina Bašta). O datumima koncerata koje ćemo pokušati da uradimo u istim prostorima ćemo vas obavestiti naknadno. Hvala fanovima, prijateljima i saradnicima na pomoći i podršci.

Ulaznice kupljene u pretprodaji mogu se vratiti po serijskim brojevima na prodajnim mestima Energy Music Shop (TPC Kalča – prizemlje), CD Sound (Obrenovićeva bb) i Irish Pub − Crazy Horse (Davidova 8). Povraćaj novca vršiće se do 16. decembra. O naknadnim datumima za nastavak turneje na proleće 2020. godine, kao i za koncert u Nišu, biće naknadnih obaveštenja.  

orthodox celts,odlaganje turneje,nastup,Irish Pub,muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.