Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Nastup benda Buč Kesidi u Feedback-u

Luka Lazarević 3.12.2019. Komentari

Bend Buč Kesidi nastupiće 6. i 8. decembra u klubu Feedback, a kao podrška na sceni će im se pridružiti beogradski gotik post-pank trio Sitzpinker. Početak nastupa zakazan je za 22 časa.

Foto: Ivana Tešić & Sofija Modošanov

Zbog brze rasprodaje karata za koncert u petak 6. decembra, došlo je do organizacije i drugog nastupa. Karte su u pretprodaji u Vintage shop-u i Galileo Tours-u po ceni od 400 dinara, dok će na ulazu u klub koštati 500 dinara

Buč Kesidi je levoruki elektro disko indi rok duo iz Pančeva, čiji su najpoznatiji singlovi Nema ljubavi u klubuĐuskanje ne pomaže i TIHO. Neki od njihovih najznačajnijih nastupa su na Mejn stejdžu Exit festivala, kao i na Belgrade Beer Fest-u. Osim toga, bili su nominovani za nagradu Milan Mladenović. Ovoj listi pridružiće se i budući nastup u Holandiji na čuvenom festivalu Eurosonic, na kome će januara 2020. godine zajedno sa prijateljima iz benda Ljubičice predstavljati Srbiju. Niška publika će u klubu Feedback ovog decembra imati priliku da prisustvuje promociji njihovog drugog studijskog albuma Euforija. Album je izašao 21. novembra i dostupan je na svim streaming servisima. Spot za pesmu Subota objavili su 3. decembra. 

 

Buč Kesidi,muzika,koncert,feedback,promocija albuma,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.