Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Poslednja šansa za karte za koncert Massima Savića

Aleksa Anđelić 20.11.2017. Komentari

Ulaznice za koncert Massima Savića još malo pa su rasprodate. Karte se mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske, u Energy music shop-u i na prodajnim mestima CS Eventim-a. Cena karte je 1500 dinara za parter i 1200 dinara za balkon.

www.youtube.com

Massimo Savić započinje svoju jesenju turneju u Nišu. Nastupiće 24. novembra u velikoj sali Doma Vojske. Početak koncerta zakazan je za 22 časa. Pored novih pesama na predstojećoj turneji može se očekivati i premijerno izvođenje novih numera.

Massimo je karijeru započeo u grupi Dorijan Grej, a popularnost sa sastavom stekao je pesmom The sun ain't gonna shine anymore grupe Walker Brothers. Nakon raspada grupe radio je na samostalnoj karijeri. Ubrzo je postao član udruženja Labin Art Express, u okviru kog osniva bend Metal Guru. Nastupao je na mnogim festivalima i takmičenjima, a dobitnik je i brojnih muzičkih nagrada. Nedavno je objavio pesmu Tisuću ljudi, a zajedno sa singlom Neka ti plove brodovi najavio je i novi studijski album Sad. Sa Massimom sviraju Dalibor Pipo Matošević (gitara), Zvjezdan Ružić (klavijature), Robert Vrbančić (bas), Boris Popov (udaraljke), Bruno Zrlić (violina) i Marko Matošević (bubanj).

Massimo Savić,Dom vojske,muzika,koncert,Pevač,turneja,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.