Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Red Hot Chili Peppers World Tribute band oduševio prepun Feedback

Miljana Radisavljević 18.11.2017. Komentari

Sa skoro sat vremena zakašnjenja u klubu Feedback 17. novembra održan je koncert brazilskog sastava RHCP World Tribute benda by Organic.

Foto: Miljana Milovanović

Bend je svirku počeo pesmom Dark Necessities, koja je ujedno aktuelni singl njihovog najnovijeg i 11. po redu studijskog albuma The Getaway. Nakon te, nizali su se taktovi neke od njihovih najpopularnijih pesama: Other Side, Can't Stop, By the Way.

Frontmen benda Luiz, tokom koncerta, izjavio je da su oni iskreni obožavaoci Pepersa i da ovo rade sa puno poštovanja i ljubavi prema tim momcimaNa prvi pogled, i Luiz fizički dosta podseća na Anthony-ja, frontmena originalnog sastava. Luiz je, takođe, tokom koncerta zahvalio Nišlijama na velikoj podršci i ljubavi koju pružaju i, takođe, dodao da će se prvom prilikom vratiti ovde i odsvirati još po koju notu.

RHCP World Tribute band je brazilski sastav koji je osnovan avgusta 2003. godine i od tada širom sveta putuje i izvodi pesme poznate svetske četvorke Red hot Chili Peppers. Do sada iza sebe imaju odsviranih 700 svirki širom Južne Amerike, a od nedavno su počeli i svoju Evropsku turneju. Do sada je jedino frontmen i osnivač benda Luiz Fernando Oliveira originalni član, dok su se basista, gitarista i bubnjar neretko menjali.

red hot chili peppers,tribute bend,feedback,koncert,muzika,izveštaj,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.