Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Koncert Aleksandre Radović u Domu Vojske

Aleksa Anđelić 7.11.2017. Komentari

Pop pevačica Aleksandra Radović u okviru promocije novog albuma pod nazivom Carstvo održaće koncert 9. decembra u Domu Vojske. Početak promocije zakazan je za 20 časova. Osim novih pesama, niška publika moći će da čuje i stare Aleksandrine hitove.

www.cdm.me

Aleksadra Radović je srpska kompozitorka, tekstopisac i jedan od najboljih vokala na domaćoj muzičkoj sceni. Nakon završetka srednje škole počela je da radi kao studijski muzičar, pa je snimala razne džinglove i uvodne špice za emisije. Prvi put kao samostalni izvođač pojavila se na Sunčanim skalama 2000. godine sa pesmom Bori se, a tri godine kasnije nastupila je na istom festivalu sa pesmom Kao so u moru. Prvi album pod nazivom Aleksandra Radović objavljuje iste godine. Tri godine kasnije usledio je i drugi album Dommino, a 2009. Žar ptica, koji je bio najprodavaniji album u Srbiji i regionu tri meseca. Žar ptica proglašen je za najbolji pop album na području bivše SFRJ 2010. godine. Četvrti album − Carstvo, objavila je 2016. godine. Dobitnica je brojnih muzičkih nagrada i vlasnica škole pevanja u Novom Sadu. 

Karte se mogu kupiti na blagajni Doma Vojske i svim prodajnim mestima Eventim-a. Cena ulaznica za parter i ložu je 1200 dinara, a za balkon 1000 dinara.

 

Aleksandra Radović,Pevačica,muzika,promocija,album,Dom vojske,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.