Exit pokreće novi zimski festival

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Osim toga što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu kasnije i Revolution u Temišvaru, Exit tim pokreće novi zimski festival koji će biti održan od 15. do 18. marta iduće godine na olimpijskoj Jahorini. Prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cenama biće dostupne i pre početka zimske sezone.

www.exitfest.org

Sam program festivala koncipiran je kao dnevni i noćni po formuli 2+2. Prvog dana biće organizovana večernja žurka zagrevanja, a tokom naredna dva dana festival će biti otvoren u punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezervisan za dnevnu završnu žurku. Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, biće saopšteno uskoro.

Exit tim u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina nastoji da ovaj festival učini jednim od najznačajnijih zimskih muzičkih festivala na kontinentu. Takođe, Exit nastavlja da organizuje još više muzičkih manifestacija i događaja u okviru festivala. Što se tiče ulaznica za ostale festivale, biće dostupne u prvom promotivnom krugu prodaje ulaznica za Exit festival.

Ključne reči: muzika , exit 2018 , exit festival , exit , jahorina , festival ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.