Otvoren konkurs za volontiranje na Nišvilu

Katarina Mladenović 2019.
Komentari

Nišvil džez festival raspisao je konkurs za volontiranje na ovogodišnjem Nišvilu. Volonteri će imati angažman od 1. do 12. avgusta, a rok za prijavu je do 10. jula.

Foto: nisville.com

Šansu će dobiti ukupno 300 volontera. Da bi učestvovali u volontiranju, kandidati moraju da imaju najmanje 15 godina i da, kako kažu organizatori, budu odgovorni prema preuzetim obavezama i zadacima. Volonterski tim biće podeljen na 10 sektora: Domaćin publike, Domaćin muzičara, Pčelice i bumbari, Marketing, Pres, Tehnička podrška, Logistika, Ketering služba, Radionica i Obezbeđenje, a moguće je prijaviti se i za poziciju Pomoćnik vođe tima. Kroz volonterski program od 2010. do sada prošlo je više od 3000 mladih iz preko 120 gradova.

Možete se prijaviti popunjavanjem prijave. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti mejlom Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Više informacija možete pronaći na sajtu Nišvil volontera.

Ključne reči: volonteri , volontiranje , nišvil 2019 , Nišville jazz festival 2018 , Nišvil , nisville , muzika , konkurs ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.