Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Sven Väth i Nina Kraviz na Sea star-u

Aleksa Anđelić 12.5.2019. Komentari

Nastupe na ovogodišnjem Sea star festivalu potvrdili su Sven Väth i Nina Kraviz. Sven je jedan od osnivača tehno pokreta, a Nina je liderka modernog elektonskog zvuka.

Nina Kraviz / Foto: www.sonarbogota.com

Papa Sven, kako ga zovu fanovi, važi za simbol evropskog dens zvuka i nekrunisanog kralja Ibice, gde već 20 godina nastupa na Cocoon žurkama. Nina je najtraženiji di–džej današnjice. Nastupala je prehodne dve godine na Exit–u, puštajući muziku na zatvaranju Dance arene.

Pored njih dolazak je potvrdio i dobitnik nagrade za najboljeg svetskog tehno di–džeja u 2018. godini Ilario Alicante. Najprodavaniji tehno izvođač Enrico Sangiuliano imaće, takođe, svoj koncert na Sea star–u. Danas se Enrico i Alicantea smatraju predvodnicima nove generacije tehno izvođača. Sa njima dolaze i Petar Dundov, Lawrence Klein, di–džejevi Jock i Unique.

tehnostation tv

Sven Väth; Foto: tehnostation.tv

Sea star festival održaće se 24. i 25. maja u laguni Stella Maris u Umagu. Žurka otvaranja biće održana 23. maja, a oproštajna žurka 26. maja. Nakon dve godine festival je ove sezone zauzeo mesto među najvažnije na Mediteranu. A nominovan je i za najbolji evropski festival.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 4200 dinara za festivalsku kartu, jednodnevna ulaznice košta 2700 dinara, VIP gold 12000 dinara, VIP jednodnevna 6500 dinara, dok je turistički paket (ulaznica+smeštaj) 46 evra. Za kupovinu četiri karte peta se dobija gratis. Sve ulaznice dostupne su na zvaničnom sajtu festivala, kao i na svim prodajnim mestima Gigs Tix–a.

sven vath,nina kravitz,sea star,festival,muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.