Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Selena vas poziva da pođete sa njom

Aleksa Anđelić 1.11.2017. Komentari

Za sve one koji vole dobru pop i latino muziku odlična preporuka za uživanje je album Ven conmigo Selene Kintanilje. Pored popa i latino muzike, na albumu se nalaze pesme koje spadaju u kumbiju, tradicionalni muzički žanr Kolumbije.

www.listia.com

Svoj drugi studijski album Selena je objavila 1990. godine i on je za kratko vreme postao najpopularniji album u Latinskoj Americi. Sa albuma su se izdvojile pesme Baila esta cumbia, Ya ves, Ven conmigo, Enamorada de ti i No quero saber. Pored pomenutih pesama na albumu su se našle i Aunque no salga el sol, Yo te amo, La tracaleca, Yo me voy i Después de enero.

Selena je rođena u Teksasu i najpoznatija je interpretatorka teks-meks muzike. Karijeru je započela u grupi Selena y Los Dinos, a za kratko vreme bend je stekao hiljade obožavatelja. U muzičkom žanru u kom dominiraju muškarci, Selena se napornim radom i talentom izborila za svoje mesto na muzičkoj sceni. Zbog sjajnih interpretacija froneta, nazvana je Tejano kraljica. Na vrhuncu slave ubila ju je predsednica njenog fan kluba Jolanda Saldivar.

ven conmigo,preporuka albuma,selena,selena kintanilja,Pevačica,album,muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.