Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

PostaNI i ti PozitivNI volonter

Marija Janković 1.4.2019. Komentari

Muzički festival PozitivNI raspisuje javni konkurs za volontere u okviru ove manifestacije koja počinje 30. maja i završava se 2. juna. Svoje prijave najkasnije možete poslati do 15. aprila.

Foto: www.facebook.com/pozitivni.kao.nekad

I ove godine festival PozitivNI pruža priliku da kao volonteri budete deo ovogodišnjeg četvorodnevnog festivala koji će se održati u parku Čair i Dušanovoj ulici. Svi potencijalni volonteri pri prijavi moraju ispunjavati sledeće uslove: moraju da imaju minimum 15 godina starosti kako bi konkurisali za volonterski program, poželjno je biti kreativan, vedar, nasmejan i spreman da deliš svoje ideje. Ono što volonteri dobijaju, osim zabave i interesantnog iskustva, jeste: sticanje novih veština, stvaranje prijateljstva, dobar provod, volonterski paket koji sadrži majicu, hranu, osveženje, volonterski sertifikat i iznenađenje festivala. Kandidati koji prođu primarnu selekciju biće pozvani isključivo putem mejla na individualne intervjue, a najkasnije 10 dana od dana završetka prijava. Intervjui će biti organizovani sredinom maja meseca 2019. godine.

Sektorske pozicije za volontiranje na festivalu su:

Marketing – promovisanje festivala, obavljanje poslova vezanih za promociju festivala pre samog festivala i na festivalskom prostoru;
Host publike – pruža pomoć učesnicima i gostima festivala na samom festivalskom prostoru;
Host muzičara – doček muzičara, pružanje potrebne pomoći i podrške muzičarima na samom festivalskom prostoru;
Logistika – logistička priprema događaja i podrška tokom trajanja festivala;
Press – izveštavanje o svim događajima sa festivala na licu mesta, uređivanje sajtova i objava na društvenim mrežama organizatora;
Ketering služba – Obavlja aktivnosti vezane za osveženje i ishranu učesnika festivala;
Radionica – Obavlja aktivnosti vezane za organizaciju prostora i učesnika festivalskih radionica.

Broj volontera ograničen je na pedeset, svoje prijave šaljete putem formulara. Za sve ostale informacije posetite fejsbuk stranicu festivala ili putem mejla .

Slogan festivala je Sve je moguće kad smo PozitivNI!

PozitivNI festival,Volonter,muzika,volontiranje,konkurs,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.