Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Zdravko Čolić u Hali Čair

Marija Janković 22.3.2019. Komentari

Jugoslovenski kralj popa i srpski Tom Džouns Zdravko Čolić održaće koncert u okviru turneje Ono malo sreće 12. aprila u Hali Čair. Početak koncerta zakazan je za 20 časova.

Foto: www.ekspanzija.com

Pop pevač poznatiji kao Čola svoj prvi javni nastup imao je, sasvim slučajno, na takmičenju pevača amatera 1967. godine u Bijeloj kod Herceg Novog, gde je pevajući pesmu Bitlsa osvojio nagradu publike. Na početku svoje karijere do 1972. godine bio je i član grupa Mladi i lijepi, Ambasadori, Novi Ambasadori i Korni grupe. Zvanična solo karijera započela je upravo te godine kada je snimio svoju prvu pesmu Sinoć nisi bila tu. Sa pesmom Gori vatra Kemala Montena Čolić je u Luksemburgu predstavljao Jugoslaviju na izboru za Pesmu Evrovizije godinu dana kasnije. Njegov prvi studijski album Ti i ja izašao je 1975. godine obeležen pesmama poput VagabundIgraš se vatromLoše vino. U svojoj karijeri u periodu od 1975. do 2017. godine objavio je 15 studijskih albuma i svakom novom pesmom decenijama iznova osvajao srca masovne publike. Tokom cele karijere polazilo mu je za rukom da u svojstvenom stilu održi imidž jednog od najomiljenijih pevača na našem prostoru.

Karte se mogu nabaviti u knjižari Indigo, poslastičarnici Emona i preko Ticket Vision-a po ceni od 1000 dinara za tribine i parter.

 

Zdravko Čolić,koncert,muzika,hala cair,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.