Humanitarna svirka za Viktora

Nevena Ivanović 2019.
Komentari

Bend Zyrion iz Kragujevca, kao i niški bend Prljave Sestre održaće humanitarnu svirku u klubu Feedback za Viktora Petrovića. Svirka je zakazana za 20. mart, sa početkom od 21 čas. 

Foto: budihuman.rs

Viktor ima 18 meseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, za njegovo lečenje potrebna je novčana pomoć. Jedna doza leka koji je neophodan košta oko 90.000 evra, a godišnja doza je oko 540.000 evra. SMA je neuromistično oboljenje koje se manifestuje progresivnim gubitnkom osnovnih životnih funkcija, kao što su hodanje, disanje, varenje. 

Bend Zyrion nastupiće u sastavu: Petar Ocokoljić (vokal i gitara), Aleksa Marković (gitara), Dimitrije Đorđević (bubnjevi) i Sava Ocokoljić (klavijatura i vokal). Rokenrol bend Prvljave Sestre nastupa u sastavu: Miloš Pavlović (gitara i vokal), Petar Milosavljević (bas i usna harmonika) i  Milan Miggie Stoiljković (bubnjevi i prateći vokal).

Cena karte je 200 dinara, a sve veće donacije su dobrodošle. Više o informacija kako možete da pomognete Viktoru na sajtu fondacije Budi human.

Ključne reči: humanitarna svirka , ZYRION , PRLJAVE SESTRE , feedback , muzika ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.