RAMPA i Hazel u Saloon-u

Aleksa Anđelić 2019.
Komentari

Pančevački bend RAMPA (Radioaktivna melodija Pančeva) povodom promocije prvog albuma nastupiće 23. marta u kafiću Saloon. Zajedno sa njima nastupiće grupa Hazel. Početak je zakazan za 22 časa.

Bend Rampa / Foto: Promo

RAMPA je sekstet mešovitog žanra i stila. Sastav je nastao krajem 2016. godine. Do sada su objavili četiri singl-spota: Sam, Posebna, Život je lep i Ne zaboravljam. Nastupali su u Srbiji i inostranstvu. Grupu čine Branimir Kolocka (vokal i violina), Nikoleta Nedeljković (vokal i klavijature), Nikola Vlahović (bas gitara), Aleksandar Simić (gitara), Mihailo Đorđević (gitara i prateći vokal) i Ivan Solomun (bubanj).

Hazel je niški pop-rok bend osnovan u februaru 2015. godine. Pored obrade poznatih pesama, radi i na autorskim. Grupa je nastupala na humanitarnim koncertima i festivalima, među kojima su Gitarijada, Balkanrock, Nišvil i PozitivNI. Članovi sastava su Marija Matejić (vokal), Dušan Cekić (ritam gitara), Lazar Veselinović (solo gitara), Renato Ivković (bas gitara) i Jovan Veselinović (bubanj).

 

Ključne reči: rampa , hazel , saloon , muzika , radioaktivna melodija pančeva , promocija albuma ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.