John Paul Keith u klubu Feedback

Nevena Ivanović 2019.
Komentari

John Paul Keith dolazi sa pratećim bendom početkom marta na evropsku turneju, a u klubu Feedback nastupiće 14. marta. Početak je zakazan za 22 časa.  

Foto: www.wdvx.com

Danas je poznat kao talentovani autor perfektnog glasa i savršenog gitarskog umeća. Zvali su ga novi Buddy Holly zbog naočara, gitare i kristalno čistog glasa. Karijeru je započeo pred kraj srednje škole, 90-tih ,u rodnom Noksvilu, sa bendom Viceroys (V-Roys). Bend The One Four Fives formira par godina pošto se 2005. preselio u Memfis, a 2009. izlazi zapaženi debi Spills And Thrills. Drugi album, pod nazivom The Man That Time Forgot, objavljuje 2011. godine. Ipak, za samog Keith-a najbitnija je njegova solo karijera, a ona je u periodu posle objavljivanja albuma Memphis Circa 3AM naglo uzletela. U proleće 2018. godine izašao je četvrti album Heart Shaped Shadow za Last Chance Records

Karte za koncert mogu se nabaviti po ceni od 400 dinara do 7. marta i 500 dinara do 13. marta. Na dan koncerta cena karte iznosiće 600 dinaraUlaznice se prodaju u Vintage shop-u i Galileo tours-u. 

Ključne reči: koncert , JOHN PAUL KEITH , feedback , muzika , DŽON POL KIT ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.