Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Iskaz i Cepeni Ćunci zajedno u Feedback-u

Marija Janković 22.1.2019. Komentari

Bend Iskaz održaće koncert 25. januara u Feedback-u. Kao specijalni gosti pridružiće im se pank-rok sastav iz Ladovice Cepeni Ćunci. Početak je od 23 časa.

Foto: www.headliner.rs

Nakon pune dve godine pančevački bend Iskaz nastupaće ponovo u Feedback-u. Njihova muzika fuzija je najpre hip hopa, zatim funka, hard core-a i sličnih pravaca i kao takva najbolje pojačava tekstove kroz koje se prožima bunt, poziv na buđenje, stavovi čoveka kao jedinke, kao i pitanje postojanja istog, pa se njihov muzički žanr može definisati kao crossover. Do sada su izdali četiri studijska albuma: Natio, Teorija Haosa, zatim Eros i Tanatos, koji tematski čine celinu Kritična Masa

Cepeni Ćunci su nastali 1991. u Ladovici, selu u opštini Vlasotince. Svoj prvi album pod nazivom Bugarska politika izdali su 1997, a drugi U zadnjem trenutku 2001. godine. U svojim pesmama obrađuju različite teme, od obične dragstorske priče, preko ljubavnih, fudbala, zatim ličnih problema i previranja do društveno angažovanih tema.

Karte za koncert mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, mogu se kupiti u CD Sound music shop-u, Energy music shop-u, Vintage Shop-u, turističkoj agenciji Galileo tours i pivnicama Nemir i Ministarstvo. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 500 dinara.

Iskaz,Cepeni Ćunci,feedback,bend,muzika,koncert,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.