Humanitarna karaoke žurka za Aleksandra Nikolića

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

U organizaciji ESN, humanitarna karaoke žurka za pomoć Nišliji Aleksandru Nikoliću, apsolventu novinarstva na Filozofskom fakultetu, biće održana 30. novembra u Erasmus student network centru. Rezervacije važe do 21. 30 časova, a početak je od 22 časa.

Foto: www.budihuman.rs

Aleksandar je sredinom aprila ove godine počeo da primećuje prve simptome bolesti — blagu temperaturu, umor i bledilo. Nakon mnogobrojnih testova i analiza, dijagnostifikovana mu je akutna mijeloidna leukemija, koja brzo i agresivno napada organizam. Bilo je potrebno odmah reagovati, pa je ubrzo počeo prvi ciklus hemioterapije. U Nišu je završio četiri ciklusa, ali je ispao iz remisije posle dva meseca, i sada se nalazi u Istanbulu, gde prima hemioterapiju, koja košta 25.000 evra. Za transplantaciju će morati da sačeka dok rezultati ne budu dobri ponovo. Procenat uspešnosti ove intervencije u inostranstvu je veliki, ali je Aleksandru potrebna finansijska pomoć

Svako ko želi da pomogne Aleksandru može to da uradi ubacivanjem novca u kutiju na ulazu u ESN centar. Procenat od pića, kao i sav novac iz kutije za donacije, biće uplaćen na Aleksandrov račun. Takođe, možete pomoći upisivanjem broja 499 i slanjem SMS–a na 3030, kao i uplatom na dinarski ili devizni račun putem linka.

 

Ključne reči: aleksandar nikolić , karaoke , žurka , humanitarna žurka , muzika ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.