Par stihova za nas u Domu Vojske

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

Ivan Bosiljčić održaće koncert pod nazivom Par stihova za nas 11. decembra u Domu Vojske. Početak je zakazan za 20 časova.

Foto: www.instagram/ivanbosiljcicofficial

Ivan će uz pratnju četvorice muzičara izvesti različite umetničke forme. Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, popularna muzika iz šezdesetih, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pesnika, poput Alekse Šantića, Dušana Rakića, Jesenjina, Bodlera i drugih. Premijera ovog projekta izvedena je 2009. godine. 

Ivan Bosiljčić je srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac. Rođen je u Užicu, a nakon trećeg razreda gimnazije upisuje glumu u klasi prof. Vide Ognjenović u Novom Sadu. Vanredno završava četvrti razred srednje škole i redovno upisuje prvu godinu Akademije umetnosti. Član je ansambla drame Narodnog pozorišta u Beogradu. Bavi se folklorom, a biviši je recitator. Dobitnik je brojnih filmskih nagrada među kojima je i Sterijina nagrada.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske, kafiću City i u Niškim Vestima. Cena ulaznica je 1400 dinara za VIP, 1200 dinara od prvog do šestor reda i 1000 dinara od sedmog do dvadeset i drugog reda, kao i za balkon.

Ključne reči: muzika , ivan bosiljčić , par stihova za nas , koncert , novogodišnji koncert , Dom vojske ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.