Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Jelena Tomašević obojila Niš u roze

Aleksa Anđelić 15.10.2017. Foto Komentari

Povodom Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke u organizaciji kompanije Avon, sinoć je na Letnjoj pozornici nastupila Jelena Tomašević. Obučena u roze pop pevačica poslala je poruku podrške ženama i njihovim porodicama u borbi protiv opake bolesti.

Jelena Živadinović

Prvo se na sceni pojavila voditeljka Maja Nikolić, koja je skrenula pažnju na samu bolest i sve veći broj obolelih žena. Potom je Elizabet Korobčenko, direktorka kompanije Avon za Srbiju, Crnu Goru, Bugarsku, Albaniju i Makedoniju govorila o akciji Avon-a i spomenula da je ona pokrenuta još 2004. godine i da se u okviru nje prikupljaju sredstva za lečenje prodajom proizvoda sa ružičastom vrpcom

Nakon pola sata zakašnjenja, na pozornici se pojavila Jelena Tomašević, koja je dočekana uz aplauz mnogobrojne publike. Prisutni su zajedno sa pevačicom pevali hitove kao što su Panta rei, Košava, Ako opet odlaziš, Okeani, Jutro, Život u koferima, Radio svira za nas, Ime moje, Oro, njenu obradu pesme Bitanga i princeza od Bijelog dugmeta i druge. Ona je nastupila u pratnji novosadskog Big benda.

Webp.net resizeimage 1

Foto: Jelena Živadinović

Nakon koncerta, za prisutne medije izjavila jeVeliko mi je zadovoljstvo što sam ove godine mogla da budem deo ove ohrabrujuće priče zahvaljujući kompaniji Avon, ali i uz pomoć divne publike koja je doprinela tome da pokažemo ženama koje se suočavaju sa ovom bolešću da nisu same. Zajedno smo zaista obojili Niš u roze.

Ove godine donacija je upućena Centru za radiologiju Kliničkog centra Niš, gde je omogućeno obnavljanje PACS sistema, koji pruža mogućnost arhiviranja i analize zdravstvenih podataka hiljade žena. Posetioci su poručivanjem proizvoda sa roze trakom na licu mesta doprineli prikupljanju sredstava za sledeću donaciju koja će biti namenjena nabavci opreme za biopsiju za Kliničko-bolnički centar Dr Dragiša Mišović u Beogradu. 

Foto: Jelena Živadinović

Jelena Tomašević,Letnja pozornica,tvrđava,koncert,muzika,Pevačica,

Foto galerija

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.