Novembarska koncertna sezona u Feedback-u

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

U klubu Feedback u novembru biće održano trinaest koncerata. Pored domaćih izvođača, nastupiće i muzičari iz inostranstva.

Foto: www.youtube.com

Đorđa Miljenovića, poznatiji kao Wikluh Sky, otvoriće novembarsku koncertnu sezonu. Organizacija Music Reactions će 3. novembra predstaviti sve svoje rezidente, a to su: Betomeng, RAR, Redacs i Wagner. Pop bend Artan Lili nastupiće 9. novembra, kada će promovisati i novi singl D.E.P.R.A. U oviru koncertne sezone nastupiće i Zhe Pechorin, Primal Code, Podroom, Voker, Miloš Ilić i SouthWind. Ljubitelji Red hot chili peppers-a moći će da uživaju u njihovoj muzici 14. novembra, kada nastupa njihov tribjut bend Organic. Dva dana nakon Organic-a koncert će održati i Kanda, Kodža i Nebojša.

U ostatku novembra nastupaju: Unnatural selection, Pt & Tearpalm, DreDDup i Brain. Pored njih koncerte će imati i Sttutgart online, koji će predstaviti i novi spot za pesmu Ako se ikada zapitaš. Takođe, nastupiće i Roots alternative i Schiffburch. Na kraju meseca gosti u Feedback-u biće  četvoročlani audio-vizuelni bend Žen, Šajzerbiterlemon i Vizelj.

Detaljnije informacije o cenama karata, prodajnim mestima i tačnim datumima koncerta možete naći na zvaničnom sajtu kluba.

Ključne reči: koncert , koncertna sezona , novembar , feedback , muzika ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.