Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Prvi solo koncert Vlatka Stefanovskog u Nišu

Marija Janković 31.10.2018. Komentari

Jedan od najcenjenijih gitarista sa ovih prostora, Vlatko Stefanovski, održaće akustični solistički koncert 8. decembra u velikoj sali Doma Vojske. Početak je od 20 časova.

Foto: www.pinterest.com

Ovom prilikom će publici predstaviti svoj novi album Mother tongue (Maternji jezik), delo koje sadrži 10 pesama. Pored predstavljanja svog novog albuma, osvrnuće se i na svoj rad sa grupom Leb i sol tako da mnogobrojna publika neće ostati uskraćena čuvenih pesama kao što su Čuvam noć od budnih, Jovano, Jovanke, Čukni vo drvo, Skopje, Gipsy song i druge. 

Vlatko Stefanovski rođen je u Makedoniji, u glumačkoj porodici. Sa trinaest godina počeo je da svira gitaru, a kao stariji tinejdžer osnovao je grupu Leb i sol. Zajedno sa grupom nastupao je na koncertima i festivalima širom bivše Jugoslavije i sveta. Prvi solo album Kauboji i indijanci objavio je 1994. godine. Radio je muziku za filmove Šmeker, Za sreću je potrebno troje, Klopka i druge. Sarađivao je i sa brojnim poznatim muzičarima.

Ulaznice mogu se kupiti na blagajni Doma Vojske, kao i u CD Sound music shop-u, Energy music shop-u, Vintage Shop-u i u pivnicama Nemir i Ministarstvo. Cena ulaznice je 1000 dinara.

Vlatko Stefanovski,dom vojske niš,Solo koncert,gitarista,muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.