The Cure na Exit-u 2019.

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

Jedan od najpopularnijih bendova The Cure nastupiće 4. jula na Exit festivalu naredne godine. Sastav će u Novom Sadu nastupiti u okviru turneje povodom 40 godina postojanja benda.

Foto: www.blog.lesoir.be

Bilo da sviraju samostalno ili na festivalu, nastupi im traju od dva do tri sata. Na predstojećem Exit-u publiku će razdrmati hitovima poput Friday I'm in love, Lovesong, Pictures of you, In between days, Boy's don't cry, A forest, Love cats i drugi. Prodali su na desetine miliona albuma, izdali 40 singlova, održali 1500 koncerata, a najavljuju i novi album. Uticali su na na mnoge izvođače, među kojima je i Rijana. Grupa The Cure osvajala je i najprestižnije muzičke nagrade MTV, NMEQ, BRIT i druge. Nedavno su održali i koncert pred 65000 fanova u Londonu.

Ulaznice za koncert moći će da se kupe po ceni od 5990 dinara, a važe za četiri dana festivala. Takođe, ograničen broj karata moći će da se kupi za prvi festivalski dan, po ceni od 2490 dinara. Ulaznice za FAN PIT koštaće 3990 dinara, a za GOLD PIT  12000 dinara. Karte se mogu nabaviti na zvaničnom sajtu Exit festivala ili preko prodajne mreže  Gigs Tix. Prvi kupci karata postaju i članovi Exit zajednice, putem koje imaju posebne pogodnosti i popuste, a kojima će za naredni festival biti ponuđene ulaznice po posebnim cenama.

Ključne reči: exit , exit 2019 , the cure , muzika , festival , Novi Sad ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.