Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Vlado Georgiev na Letnjoj pozornici

Aleksa Anđelić 17.9.2018. Komentari

Pop pevač i producent Vlado Georgiev, nakon četiri godine, nastupiće 22. septembra na Letnjoj pozornici. Niška publika moći će da uživa u hitovima kao što su Anđele, Do svitanja, Sve si mi ti, Šta bi prijatelji moji i drugim od 20 časova.

Foto: www.pinterest.com

Vlado Georgiev završio je srednju muzičku školu u Herceg Novom. Svirao je harmoniku, sintisajzer i klavir, a želeo je da postane i džez svirač. Devedesetih godina preselio se u Beograd, a prvu pesmu snimio je 1997. godine sa Rođom Raičevićem pod nazivom Draga. Godinu dana kasnije nastupio je na festivalu Sunčane skale sa pesmom Ako ikad ostarim, a 2000. je sa Igorom Lazićem Niggorom snimio duet Ne brže od života, koji je posvećen Nebojši Saveljiću Nebu. Prvi album Navika objavio je 2001. godine, a dve godine kasnije i Žena bez imena. Treći, i za sada poslednji, album Daljina objavio je 2013. godine. Imao je epizodne uloge u serijama Ono kao ljubav, Pevaj, brate i Vojna akademija 2.

Ulaznice se mogu kupiti u poslastičari Emona i knjižari Indigo u Pobedinoj ulici, kao i preko sajta DD Tickets. Cena karte je 1000 dinara.

muzika,koncert,Letnja pozornica,Pevač,vlado georgiev,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.