Darko Rundek & Ekipa u Banovini

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

Darko Rundek & Ekipa odžaće veliki letnji koncert 28. avgusta u Dvorištu Univerziteta. Početak je zakazan za 21 čas.

Foto: www.youtube.com

Darko Rundek je hrvatski muzičar, pesnik, glumac i reditelj. Muzičku karijeru započeo je sedamdesetih godina kao pevač i gitarista. Zajedno sa Ozrenom Štiglićem i Srđanom Saherom 1979. osnovao je grupu Haustor, koja je postojala sve do 1990. godine. Radio je i kao asistent režije u pozorištu, i glumio u predstavama i režirao drame. Nastupao je na mnogim festivalima, uključujući i Exit. Sa grupom Haustor objavio je pet albuma, dok je sa Kargo orkestrom objavio šest albuma, od kojih je poslednji Mostovi iz 2015. godine.

Ekipu, koja će pratiti Rundeka (vokal i gitara) na predstojećem koncertu u Banovini, čine: Silvio Bočić (bubnjevi), Roko Crnić (Kontrabas), Miro Manojlović (vibrafon i udaraljke), Igor Pavlica (truba), Ana Kovačić (saksofon), Dušan Vranić Duco (multiinstumentalista) i Isabel (violina). Nedavno su objavili singl Pješčane oluje, a njemu su prethodili Tamni jorgovan, Crni dusi i Barbara.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti po ceni od 900 dinara. Karte se mogu kupiti u CD Sound-u i Energy music shop-u, kao i preko prodajne mreže Eventim. Na dan koncerta cena ulaznice biće 1200 dinara.

Ključne reči: Darko Rundek , ekipa , koncert , muzika , Banovina , dvorište univerziteta ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.