Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Pastelne nijanse za proleće 2021.

Milena Živanović 13.4.2021. Komentari

Proleće je i ove godine sa sobom donelo pastelne boje i nijanse nekih najnežnijih boja. Vreme u kojem živimo je, možda, najneobičnije do sada. Na ulicama možemo videti najnovije trendove, a jedan od njih, kako dizajneri insistiraju, jeste da, ako već nosimo nežne nijanse, onda neka to bude od glave do pete.

Foto: magicpin.in

Nakon tmurne zime vreme je da unesemo malo boje u svoje garderobere. Ružičasta boja je ona koja ove sezone preovlađuje među svim pastelnim bojama. Predstavlja boju romantike, boju ljubavi i sreće, baš kao i samo proleće. Ova boja osim što unosi vedrinu i sam stajling će činiti još zanimljivijim. Muški pol takođe uživa u nežnim i romantičnim nijansama poput plave, zelene, žute, ali i roze boje, što dosta privlači pažnju damama. Pastelne boje je dobro kombinovati sa jarkim bojama i tako se više približiti urbanom prolećnom stilu. Uz odabranu kombinaciju boja koje Vam najbolje pristaju možete izgraditi prepoznatljiv stil i ostaviti svoj pečat. Kako bi upotpunili izgled, idealno bi bilo dodati čak i neke neon detalje. Nije greška ni izgled upotpuniti neutralnim nijansama u beloj, crnoj ili bež boji, jer je ovo, ipak, sigurna ali i najprihvatljiva opcija

Pored garderobe aktuelna je i šminka pastelnih tonova, jer ove nijanse nisu u modi bez ikakvog razloga. One će doprineti da kombinacije uvek izgleda­ju sveže, elegantno i otmeno, pogotovo u proleće i leti, kada kreatore najviše inspiriše priroda koja se tada budi. Nežne boje će doprineti i većem osećaju ženstvenosti i osećaćete se posebnim. Pravom kombinacijom boja videćete da svedena paleta može izgledati čarobno. Ako nikako drugačije, zbog kišovitog vremena ovo proleće će barem zasigurno biti ozareno, zahvaljujući odeći i pastelnim bojama.

Izvori: www.harpersbazaar.rswww.fashionandfriends.com

 

moda i stil,trend,ženstvenost,ružičasta,pastelne boje,proleće,šminka,neutralne nijanse,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.