Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Jasmin stipendira mlade početnike u šminkanju

Milijana Jovanović 18.1.2021. Komentari

Parfimerija „Jasmin” organizuje konksur u cilju pomoći osobama koje žele da se bave profesionalnim šminkanjem. Tri izabrana pobednika dobiće besplatnu stipendiju u prestižnim školama šminkanja. Konkurs je otvoren do 22. januara u ponoć.  

Foto: www.iconiclife.com

Kako bi zainteresovani učestvovali na konkursu, potrebno je da na svom instagram profilu, postave fotografiju sa predlogom večernjeg make up look-a, taguju profil Jasmin parfimerije i stave hashtag #jasminstipendira. Odabrani učesnici koji su ušli u drugi krug izbora, biće obavešteni porukom u inboks 23. januara, i sa njima će biti obavljen razgovor, 26. i 27. januara u Jasminovim prostorijama u Beogradu. Konačno, tri pobednika konkursa biće prograšena na instagram profilu parfimerije Jasmin, 29. januara, a svečano uručenje stipendija planirano je za 1. februar.

Programi su osmišljeni za početnike. Devojkama i momcima koji možda nisu u mogućnosti da plate školu šminkanja, ovim putem, Jasmin će omogućiti i da uče od najboljih, te će imati prilike da pohađaju prestižne škole, Dušana Lazića, Sanje Orlandić ili Milene Stević.

Dodatne informacije možete pronaći na instaram profilu Jasmin parfimerije

moda i stil,parfimerija Jasmin,stipendija,konkurs,šminkanje,škola,Make up,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.