Prolećna kolekcija Tommy Hilfiger-a briše sve granice

Marija Janković 2020.
Komentari

Proleće je počelo onog trenutka kada je izašla nova kolekcija Tommy Hilfiger-a koja ujedinjuje polove u jedan, a prava i lepotu diže na viši nivo. Novi dizajn nastao je kao rezultat saradnje sa šestostrukim šampionom Formule 1 Luisom Hamiltonom, pod parolom stil za svakoga.

Foto: www.elle.com.tr

Ovaj minimalistički brend probudio je novu sezonu urbanom kolekcijom TommyXLewis, osmišljenom u saradnji sa Luisom Hamiltonom, koji je zaštitno lice. Cela kolekcija zasniva se isključivo na održivim materijalima, dok u duhovnom smislu briše sve što se javlja kao problem u svetu mode. Nije bitno kog ste pola, koliko imate godina, odakle dolazite i kakav je oblik Vašeg tela. Čak 75 odsto kolekcije napravljeno je od sorona i organskog pamuka, dok su pantalone, šortsevi, teksas jakne i pletene majice napravljene od recikliranih materijala, a izbeljivane su ekološkim procesom koji nije štetan po okolinu. Dizajn je inspirisan klasičnim američkim stilom, a u prvom planu su duksevi, kargo pantalone i trenerke, kao i nezaobilazne bomber jakne. Deo kolekcije krojen je sa dva lica. Prolećnom kolekcijom vladaju vojničkoplave i zelene nijanse, neutralni tonovi dukseva i pantalona, dok jakne ovom monotonom skupu neon jarkim bojama daju urbaniji izgled i posebnu notu.

Celokupna poruka je buđenje osoba, a ne polova, isticanje duha, a ne oblika tela. Ovo je kolekcija je zaista sa stilom za svakoga.

Izvori: wannabemagazine.rs, elle.com.tr.

Ključne reči: moda i stil , Tommy Hilfinger , Prolećna kolekcija , 2020 , Dizajn , Uniseks , Formula1 , moda , stil , zabava , zabava i muzika ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.