Humanost kao drugo lice mode

Aleksandra Ničić 2017.
Komentari

Humanitarna tematska modna revija pod nazivom I am princess Leia and the princess Leia is me održaće se 9. decembra u Oficirskom domu, sa početkom od 19:30. Polovina ukupnog prihoda od ulaznica i prodatih odevnih komada biće namenjena organizaciji NURDOR i izgradnji dečije klinike za hematoonkologiju.

www.sciencedaily.com

Na reviji će mladi dizajneri predstaviti kreacije inspirisane kostimom princeze Leje iz kultnog serijala Ratovi zvezda. Posetioci će moći da naruče kostime sa revije onlajn ili da ih kupe neposredno nakon završetka revije i na taj način pomognu organizaciji NURDOR. Svoje kreacije će predstaviti: Milutin Lađević, Anita Sadiković, Milica Kitanović, Petra Nikolić, Slobodan Mitrović, Aleksandra Antić i Dijana Stojanović. Specijalan gost biće dizajnerka Manuela Đorđević. Revija će biti održana u sklopu Džedajkona, poduhvata koji organizuje Džedaj Muvment, koji će kroz prizmu Ratova zvezda priuštiti fanovima jedno zanimljivo iskustvo.

Cena karte za starije od 13 godina iznosi 200 dinara, dok je karta za decu do sedam godina besplatna. Mališani koji imaju između sedam i 13 godina kartu plaćaju 100 dinara.

Ključne reči: NURDOR , DžedajKon , Ratovi zvezda , revija ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.