Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Nova kolekcija H&M-a i Helene Kristensen

Milijana Jovanović 27.1.2020. Komentari

Sa ciljem kreiranja nove kolekcije, švedski brend H&M udružio se sa danskim supermodelom  i popularnom fotografkinjom Helenom Kristensen. Njene fotografije objavljuju se u umetničkim i dizajnerskim časopisima, a sada će njima biti ukrašeni i komadi iz nove kapsula kolekcije Helena Kristensen x H&M.

Foto: www.you.co.uk

H&M x Helena Kristensen je mala ali pažljivo odabrana kapsula kolekcija koja u centru pažnje ima ekspresivne fotografije cveća, koje je upravo Helena uradila i time dodala kolekciji jedinstvenost inspirisanu devedesetim godinama. U njenom asortimanu nalaziće se majice i ogromni duksevi u neutralnim bojama među kojima dominiraju bela, crna i siva, a koje su savršene za svaki dan. Ova kolekcija naći će se u prodaji od 30. januara u odabranim H&M prodavnicama u Srbiji i svetu. Sem toga što je učestvovala u razvoju ove kolekcije, uradivši fotografije za kampanju, Helena je takođe i lično snimila nove stavke za lookbook. Tokom stvaranja i beleženja ove kolekcije, njene fotografije dobile su jedan novi život koji je propratila kroz objektiv. 

Helena Kristensen rođena je u Kopenhagenu. Bila je jedna od originalnih supermodela iz devedesetih godina, viđena na mnogim naslovnim stranama magazina i svrstana među omiljene modele za catwalk. Trenutno se bavi modnom i umetničkom fotografijom, a njeni radovi su veoma zapaženi kroz mnogobrojne magazine kao i galerije širom sveta.

Izvori: www.zenskimagazin.rs, www.lepotaizdravlje.rs

moda i stil,H&M,Brend,kolekcija,cveće,fotografija,boje,Helena Kristensen,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.