Brada kao modni detalj

Nenad Krstić 2019.
Komentari

Već nekoliko godina brada predstavlja pravi muški modni detalj. Istraživanja su pokazala da su ženama privlačniji muškarci koji nose bradu i to onu od tri dana. Muškarcima pak brada uliva samopouzdanje. Međutim, to je detalj koji nije jednostavno održavati.

Foto: www.pinterest.com

Mnogi muškarci, tokom poslednjih nekoliko decenija, saglasni su sa ženama u tome da su privlačniji i harizmatičniji ukoliko nose bradu. Međutim, muškarac ne sme dozvoliti da ona izgleda neuredno, krijući se iza izgovora kako je to atraktivnije. Kao i kosa, brada zahteva održavanje. Osim urednosti, ključni su mekoća i oblik. Oni se održavaju određenim preparatima, uljima i kremama, a mora se obratiti posebna pažnja na kožu ispod brade. 

Koža zahteva poseban vid hidratacije, koji se postiže posebnim aromatičnim uljima, od kojih je najbezbednije koristiti kokosovo ulje. Takođe, neizostavnu ulogu u negovanju brade imaju posebni češljevi i trimeri. Modni stilovi brada sami su se nametali vremenom, ali su poslednjih nekoliko decenija svakako primećeni u svetu mode. Dok se neki muškarci trude da svakog dana svaka dlaka bude na svom mestu, drugi svoju nose na malo haotičniji način. U svakom slučaju, muškarac sam donosi odluku o tome kako će mu brada izgledati, a njegova lepota je u oku posmatrača.

Izvori: wannabemagazine.com, muskimagazin.rs.

Ključne reči: moda i stil , brada , Modni detalj , odrzavanje , samopouzdanje , muškarci , žene , koža , kosa ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.