Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Zabava i muzika

„Goblini” podigli na noge nišku publiku

Andrijana Stević 18.9.2021. Komentari

Nakon četiri godine šabački bend „Goblini” održao je koncert, 17. septembra, na platou kafea „Pozornica”, gde je niška publika uživala u ritmu rok muzike. 

Foto: Petra Pančić

Početak koncerta obeležila je pesme Luna, koja je objavljena pre 11 godina. Kišovito vreme nije uticalo ni na izvođače ni na publiku. Koncert je održan u punoj atmosferi: izvođači su podigli na noge publiku, koja je zajedno sa njima pevala hitove. Nakon izvođenja prve pesme, bend je nastavio sa izvođenjem singlova iz novog albuma pod nazivom Jedina. Pored numera sa pomenutog albuma, na repertoaru su se našle i miljenice publike, kao sto su Anja, Ima nas, Daleki put i druge.

Šabačka grupa je pored koncerta promovisala i knjigu Izgužvane misli, kao i prodaju majica sa nazivom benda. Ne mogu da iskažem svoje zadovoljstvo, kazao je vokal Goblina Branko Golubović, zahvalivši publici na neverovatnoj energiji. Glavni utisak večeri ostavila je sirova energija benda, a publika je bila veoma raspoložena i želela je da koncert potraje duže, te su Goblini izašli na bis i izveli još nekoliko pesama.

242207568 335827994948791 5969749946887510155 n

Foto: Petra Pančić

Grupa je nastala 1992. godine u Šapcu sa osnivačima: gitaristom Alenom Jovanovićem, basistom Vladislavom Kokotovićem i pevačem Brankom Golubovićem. Koncert je održan u skladu sa epidemiološkim merama i smanjenim brojem ljudi, samim tim potvrde na ulazu nisu bile potrebne.  

zabava i muzika,muzika,goblini,Branko Golubović,Alen Jovanović,Vladislav Kokotović,koncert,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.