Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Zabava i muzika

Memorijalno-humanitarni koncert u čast Jovana Veselinovića

Jovan Živković 15.8.2021. Komentari

Memorijalno-humanitarni koncert „Jovanovo sunce”, u čast tragično nastradalog Nišlije Jovana Veselinovića, biće održan 17. avgusta u dvorištu Univerziteta, sa početkom u 19 časova. Koncert organizuju Udruženje „Štek House” i bend „Hazel”.

Foto: Bend Hazel

Jovan je bio maturant Umetničke škole i bubnjar benda Hazel, sa kojim je osvajao brojne nagrade na raznim festivalima u Srbiji i regionu. Njegovo beživotno telo pronađeno je pre šest meseci posle četvorodnevne potrage, na gradilištu u ulici Branka Krsmanovića. Osim benda Hazel, za koji je Jovan svirao i koji su pomogli oko organizacije ovog događaja, nastup će imati i drugi niški bendovi, kao što su Dexter, Gora, Voodoo, ali i beogradski sastav Lisilo

Ulaznice se neće naplaćivati, ali će svi koji budu posetili koncert moći da ostave novac u kutiji na ulazu u dvorište Univerziteta. Sav prikupljen novac biće uplaćen banci Dobročinstva za lečenje Taše Vučković (2) iz Žitorađa, kojoj je hitno potrebna operacija tumora zadnje lobanjske jame. Zbog poštovanja epidemioloških mera broj posetilaca ograničen je na 500 ljudi.

zabava i muzika,muzika,jovanovo sunce,jovan veselinović,hazel,dexter,gora,voodoo,lisilo,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.